Je těžké být debilem, konkurence je vysoká!!!!

Jaksi Taksi

26. června 2008 v 18:38 |  Jaksi Taksi
Kapela byla založena roku 1992, bubeníkem Alešem a tehdejším kytaristou Radkem. První rok to byla spíše sranda, s hudbou toho nic moc společného nemělo, a když už se nějaký koncert (nebo něco v tom smyslu) konal, končilo to naštváním publika či jiným problémem.

Hudebníci se každou chvíli měnili, nechyběly ani klávesy nebo saxofon! První album Hysterčák (1997) znamenalo takové zadlužení, že se následující deska Uvěř a zaplat musela vydávat jen na MC. Radek, do té doby kytarista, roku 2000 přechází na basu a na kytaru nastupuje bývalý basák Bžabža.

Před vydáním CD Zachovejte paniku se Radek vrací ke kytaře, na basu přichází Štěpán a také se připojuje kytarista Karel. Na začátku roku 2006 odchází Štěpán a basu bere do svých rukou opět Radek.
Diskografie:
2005 - Zachovejte paniku!
2004- Všechno dobrý
2001 - On-Line
2000 - Na běžícím pásu
1999 - Uvěr a zaplať
1997 - Hysterčák
Live - 2002
Live 2002
Demo -1995
Málo krve - 1994
Trochu rachotu z březského kutlochu

Já tudle kapelu prostě uplně zbožňuju!!!..... a nejsem sama že Luci?? .....prostě jsou skvělí!!!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 werca werca | Web | 27. června 2008 v 14:47 | Reagovat

sežen si ješte nějaky hlasy!!do SONB

2 Lulu :) Lulu :) | Web | 29. června 2008 v 14:03 | Reagovat

Jaksi taksi...upa moc je miluju...proste supa se na ne kalii :-D vid Šáry

3 Šárík.. to je můj blog Šárík.. to je můj blog | 29. června 2008 v 17:18 | Reagovat

jasááán!!!......at neblbne tu s kyselinou a pivo uvaří!!!! :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama